رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

قالیباف: رأس مبارزه با آمریکا کار کردن برای مردم است| آمریکا و عوامل خرابکارش در حوادث اخیر برنامه ویژه‌ای طراحی کرده بودند

  • کد خبر: ۱۳۲۵۶۹
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۰
قالیباف: رأس مبارزه با آمریکا کار کردن برای مردم است| آمریکا و عوامل خرابکارش در حوادث اخیر برنامه ویژه‌ای طراحی کرده بودند
رئیس مجلس گفت: در حوادث اخیر آمریکا و شبکه جاسوسی و عوامل خرابکار آن‌ها برنامه پیچیده و ویژه‌ای طراحی کرده بودند، اما این بار هم همچون گذشته در مورد ملت آگاه ایران اشتباه می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۱ آبان) مجلس، با گرامیداشت فرا رسیدن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی و ضمن تبریک روز دانش‌آموز گفت: به ارواح پاک شهدای دانش‌آموز درود می‌فرستیم؛ ایالات متحده آمریکا به عنوان تجسم استکبار جهانی در چند دهه گذشته بار‌ها علیه اراده ملت‌ها وارد عمل شده است و از هیچ اقدامی از قبیل کودتا، تحمیل جنگ داخلی، تسلیح گروه‌های تروریستی افراط‌گرا، اشغال و تدارک انقلاب‌های فرمایشی و طراحی شده پرهیز نمی‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا به طور ساختاری در جهان مانع از تحقق اراده ملت‌ها می‌شود، افزود: ملت ایران ۴ دهه پیش از این، با انقلاب مردمی و پس از آن، با اشغال پایگاه جاسوس‌پروری سفارت آمریکا، تصمیم گرفت تا اراده خود را بر اراده مستکبر تحمیل کند.

وی ادامه داد: ملت ایران تصمیم گرفت که دیگر شخص اول کشور گوش به فرمان فلان دیپلمات درجه دومی آمریکا نباشد و اراده هیچ مستکبری نتواند خاک و استانی از  ایران را از کشور جدا کند. ایرانیان ۱۳ آبان ماه ۵۸ با اشغال سفارت آمریکا به جهان ثابت کردند که دوران کودتا کردن در این خاک به پایان رسیده و قدرت استکبار در برابر اراده ملت‌ها همچون پر کاهی در مقابل طوفان است.

قالیباف یادآور شد: آمریکا با اعمال تحریم علیه ملت ایران، پشتیبانی از صدام در دوران دفاع مقدس، تشکیل شبکه‌های جاسوسی و خرابکاری و ترور در ایران، حمایت از گروه‌های تروریستی با هدف بر هم زدن امنیت کشور، متحد کردن توان رسانه‌ای برای تولید اخبار دروغ علیه ایران، کارشکنی در پیشرفت‌های علمی کشور به ویژه در حوزه هسته‌ای، حمایت از رژیم قاتل صهیونیستی و حمایت از آشوب و ناامنی در کشور و بسیاری اقدامات دیگر، تلاش کرد تا به مردم جهان هشدار دهد که اگر شما هم مسیر استقلال را در پیش بگیرید باید منتظر جنگ، تحریم و تهدید باشید.

رئیس قوه مقننه کشور افزود: اما این وعده الهی است که عاقبت تبهکاران و مستکبران با تمام قدرت نظامی و امنیتی و رسانه‌ای تسلیم اراده ملت‌ها خواهد شد؛ جهان بدون آمریکا جای زیباتری است.

وی ادامه داد: در حوادث اخیر نیز آمریکا و شبکه جاسوسی و عوامل خرابکار آن‌ها برنامه پیچیده و ویژه‌ای طراحی کرده بودند، اما این بار هم همچون گذشته در مورد ملت آگاه ایران اشتباه می‌کردند، همه مردم از جمله منتقدین و معترضین، عاشق هر وجب از خاک ایران هستند و به تحریم‌طلبان، جنگ‌افروزان و تروریست‌ها باج نخواهند داد؛ آن‌ها مطالبات مد نظر خود را همزمان با اعلام انزجار از دخالت کودتاچیان آمریکایی پیگیری خواهند کرد و ما وظیفه داریم بستر لازم را برای شنیدن و اقدام متناسب آن فراهم کنیم تا امید دشمن برای فرصت‌طلبی را ناامید کنیم.

قالیباف یادآور شد: آمریکا می‌داند که امروز مردم جهان در آستانه رسیدن به همان آگاهی تاریخی ضداستکباری هستند که ملت ایران ۴ دهه پیش به آن رسیده بود و به همین دلیل همه توان خود را برای بن‌بست نمایی در ایران اسلامی بکار گرفته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح  کرد: بنده هم تأکید کرده‌ام، رأس مبارزه با آمریکا کار کردن و کار کردن برای مردم است، فقط شعار دادن کافی نیست و امروز هرکس باری از مشکلات مردم بردارد، مشت محکمی بر دهان آمریکا زده است و به لطف الهی مردم آزاده ایران در برابر این نقشه نیز پیروز بیرون خواهند آمد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->